Branding campagnes

Bouw aan uw merkbekendheid

Over het algemeen wordt een branding campagne breed getarget in gezet. Door gebruik te maken van onze technologie zijn wij in staat om onze concurrenten te overtreffen zowel op prijs als kwaliteit. Hitting Media is in het bijzonder gespecialiseerd in het uitleveren van branding campagnes op basis van video banners.

Een eerste stap in het bouwen aan naamsbekendheid is bewustzijn creëren onder de doelgroep. Met behulp van Display Advertising is het mogelijk om doelgroepen te bereiken waar ze zich ook op het internet bevinden en te bouwen aan naamsbekendheid. Het verhogen van zichtbaarheid zorgt voor een rimpeleffect, het zorgt niet alleen voor een hogere naamsbekendheid, maar zal ook effect hebben op uw business en doelstellingen.
Een belangrijk en soms kostbaar onderdeel van branding campagnes zijn video banners, normaal zijn de banners zeer duur om in te zetten en gebonden aan specificaties opgelegd door netwerken. Met behulp van Hitting Media kunnen we deze videobanners echter kostenefficiënt inzetten, omdat we niet afhankelijk zijn van derden voor het uitleveren van banners aan de doelgroep.

Geïnteresseerd in branding campagnes?

We komen we graag langs om onze cases te presenteren.Wij zijn er om u te helpen een succesvolle campagne te realiseren.

Neem contact op