Dit is wie we zijn

Hitting Media is een technologie bedrijf dat gespecialiseerd is in online reclame. We helpen adverteerders een maximaal rendement te laten halen uit display advertising campagnes.

We hebben een complete oplossing gecreëerd om display advertising campagnes met een hoog volume te kunnen te verwerken, waarbij het doel is te zorgen voor verkeer naar de website of landingspagina. Uiteraard geven wij u real-time inzicht in de resultaten en ontvangt u desgewenst een complete rapportage.

Hitting Media beschikt over een eigen ad-server vanwaar wij de hosting kunnen verzorgen en tevens de display campagnes uitleveren. Voor de uitlevering van de campagnes maakt Hitting Media gebruik van Real Time Bidding (RTB). Onze servers zijn in staat om tienduizenden verzoeken per seconde af te handelen met behoud van de responstijd van minder dan 90 milliseconden. Om de juiste doelgroep te bereiken maken we gebruik van diverse manieren van targeting. Met behulp van onze reporting tool is het mogelijk om de resultaten van de campagnes op de voet te volgen.

In 2014 hebben we eigen software ontwikkeld die in staat is om hyper-lokaal een campagne te targeten: venue targeting. Dit geeft adverteerders de kans om bereik te creëren op specifieke locaties, zoals bijvoorbeeld universiteiten, hogescholen, bedrijven en meer. Sinds 2015 hebben we deze techniek succesvol kunnen toepassen binnen campagnes voor onder andere het Ministerie van Defensie, Shell, McDonald’s en Deutsche Bank.